ТДК

Официален сайт на група ТДК

Еврен

Публикувано от на Aug 16, 2015

evren 2

 

Увеличете звука на вашите устройства, настанете се удобно и се поддайте на мелодията. Еврен не е песен, Еврен е устройство за постигане на определено състояние. Форма на духа, която всеки от вас е изпитвал, но индивидуално изживял.
Плавайки върху тоновете притворете очи, пуснете се по всеки път, изникващ в съзнанието. Пригответе се, пътуването вече е започнало. Върхушките от наситени цветово картини ще обагрят душите ни в разнолики сцени. Мелодията настъпва, сетивата са обострени, кулминацията е близо.
Всичко е едно
КРАСИВО
ЦЯЛО
и ИСТИНСКО…

 


С публикуването на това парче, така в картинния му вид, искаме да отправим един призив към вас – шанс да участвате по най-прекия възможен начин в пътешествието, което е тази песен.
Знаем, че летният сезон е сезонът на откривателите и пътешествията. Познаваме себе си, познавайки вас, тоест сме напълно наясно, че също душевният повик за единение и спокойствие сред природата е толкова важен за вас, колкото и за нас. Така че нашата молба се състои в това: който може, а и има желание, провокиран от песента, или просто от чиста симпатия, нека заснеме със своя смартфон или камера кадри, които смята, че биха били подходящи за песента. Някой ручей, извор, планинска пътека, тъмна партина, свято място, девствени гори или нещо, което просто съответства на душевното му състояние, открито в тази песен. Изпратете ни тези кадри – с тях ще направим видео клип, който ще бъде създаден от вас, към песента “Еврен”. Нека това е един общ подарък за всички ни. Единственото изискване е кадрите да не са с резолюция по-малка от 720p. Изпращайте ни ги тук, чрез месинджър, dox.bg, tranzit.bg, google drive, dropbox, пощенски гълъб или, ако не можете, или нещо ви възпрепятства, просто ни питайте. Това ще е върховното удоволствие на това, което наричаме път. Благодарим Ви, знаем че ще се справите.

От целия екип на ТДК
ПОПОВ
ПЕТРОВ
ПЕНЧЕВ
МИХАЛЕВ
НИКОЛОВ
И ШНИТЕР

ТОВА Е ЕВРЕН

ПРИЯТНО СЛУШАНЕ